Administratief medewerker (32-40 uur per week)

Het is een feit: als administratief medewerker kun jij werkelijk óveral aan de slag. Toch zijn de functie, je potentiële collegas en de werkomgeving bij Wett & Roobe Bewindvoering en Budgetbeheer net even anders dan anders. Om nog maar niet te spreken over de jaarlijkse teamuitjes… Nieuwsgierig hoe dat zit? Je leest het hieronder.

Laten we bij het begin beginnen
Als administratief medewerker vorm je een hecht team met een bewindvoerder en een assistent-bewindvoerder. Hierbij ondersteun je hen in alle werkzaamheden. Jullie gezamenlijke doel? Het beschermen en behartigen van de financiële belangen van onze cliënten.

Optimale dienstverlening én een goede werksfeer…
Ga je bij ons aan de slag, dan kom je terecht in een jong en gedreven team waarin de ‘één team, één taak-mentaliteit heerst. Dat het teamgevoel rijkelijk aanwezig is maakt dat we onze cliënten optimaal van dienst zijn. Maar het geeft ook gelegenheid voor gezelligheid op zn tijd; is het druk, dan is het druk, is het rustig, dan maken we plezier. Optimale dienstverlening én een goede werksfeer tot gevolg. 

… en nog veel meer
Hoe klinkt een dagelijkse, overheerlijke lunch op kantoor? Jaarlijkse borrels, diners en teamuitjes? En een tweejaarlijks weekend weg? Ook daar mag je namelijk op rekenen als medewerker van ons bedrijf. Daarnaast zijn er ook de nodige groeimogelijkheden binnen de organisatie. Want jezelf ontwikkelen, dat stimuleren we maar al te graag!

Jouw rol in het geheel?
Die is onmisbaar! Zie jij het als een uitdaging om orde te scheppen in een onoverzichtelijke administratie? Wil jij cliënten helpen om financieel weer gezond te worden? Dan is deze functie je op t lijf geschreven. Bij Wett & Roobe Bewindvoering bieden we je een functie met veel afwisseling. Geen cliënt is immers hetzelfde, iedereen heeft een andere achtergrond en situatie. Hierdoor kom je als administratief medewerker in contact met verschillende soort mensen en instanties (rechtbanken, schuldeisers, gemeenten en zorgverleners).

De functie bestaat uit telefonische en administratieve werkzaamheden. Wij verwachten dan ook dat je hiermee goed uit de voeten kunt en assertiviteit toont. Jouw manier van communiceren is duidelijk, eerlijk en professioneel. Van nature ondersteun jij graag, kun je jezelf inleven in diverse situaties, maar geef je hierbij wel duidelijk jouw grenzen aan die stroken met het beleid van ons kantoor.

Over Wett & Roobe Bewindvoering en Budgetbeheer
Onze naam zegt het al; Wett & Roobe Bewindvoering en Budgetbeheer is een dienstverlener in de financiële sector, gevestigd in Veenendaal. We ondersteunen, adviseren en vertegenwoordigen cliënten bij hun geldzaken wanneer zij dit vanwege omstandigheden zelf niet (meer) kunnen.

Dit vragen we van jou

 • Je rondde een mbo 4- of hbo-opleiding af of je hebt een havo- of vwo-diploma.*
 • Je bent daadkrachtig, stressbestendig en betrokken.
 • Je werkt nauwkeurig.
 • Je bent flexibel en hebt een open houding.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift en bent ook communicatief goed onderlegd.
 • Je hebt inlevingsvermogen en bent klantgericht. 

* Jarenlange ervaring is niet vereist. Met een opleiding in een relevante richting en vooral veel motivatie en nieuwsgierigheid kom je een heel eind. 

Dit bieden we jou
We sommen de voordelen van bij ons werken nog even voor je op: 

 • een gezellige en informele werksfeer in een hecht, hardwerkend team;
 • weekendjes weg, gezamenlijke diners, teamuitjes en meer;
 • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
 • een passend salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • een baan van 24 tot 40 uur per week;
 • een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract;
 • opbouw van vakantiegeld en pensioen.

Enthousiast geworden? Neem contact op met Niels Linders of Marianne Wagensveld via 0343-454030. Dan plannen we snel een kennismaking onder het genot van een goede bak koffie in. En wie weet houd jij die lege bureaustoel bij ons op kantoor binnenkort warm…