Assistent Bewindvoerder (32-40 uur per week)

Wett & Roobe Bewindvoering en Budgetbeheer, gevestigd in Veenendaal, is een groeiend bewindvoerders- en budgetbeheerkantoor waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Momenteel zoeken wij een ambitieuze en enthousiaste assistent bewindvoerder voor 32-40 uur per week. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

Over Wett & Roobe Bewindvoering en Budgetbeheer

Wett & Roobe heeft oog en oor voor het belang van de cliënt. Dit uit zich niet alleen in het persoonlijke contact tijdens de ruime openingstijden, maar ook in onze transparante werkwijze. Ons team bestaat uit integere, deskundige en enthousiaste bewindvoerders en assistent bewindvoerders.

De functie

Binnen deze functie ben je de motor van een team van twee bewindvoerders en een andere assistent. Je bent de rechterhand van de bewindvoerders en ondersteunt bij veel werkzaamheden. Zie jij het als een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden binnen het team, het overzicht te bewaken en om orde te scheppen in de onoverzichtelijke administratie van cliënten? Wil jij cliënten helpen om financieel weer gezond te worden? Dan is deze functie je op ’t lijf geschreven. Bij Wett & Roobe Bewindvoering en Budgetbeheer bieden we je een functie met veel afwisseling. Geen cliënt is immers hetzelfde, iedereen heeft een andere achtergrond en situatie.

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO-4 of HBO-opleiding (Administrateur/bedrijfsadministratie, Commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen, Juridisch-administratieve beroepen, Juridisch-adminitratief dienstverlener, Juridisch medewerker, Juridisch medewerker Sociale zekerheid, Juridisch medewerker Zakelijke Dienstverlening, Junior assistent-accountant, Maatschappelijke Zorg, Medewerker Human Resource Management, Sociaal-Cultureel werker, Sociaal-maatschappelijk dienstverlener, Sociaal Juridisch Dienstverlening);
 • Relevante werkervaring (bewindvoering, budgetbeheer, schuldhulpverlening, inkomensconsulent);
 • je bent proactief en initiatiefrijk;
 • Je bent daadkrachtig, stressbestendig en betrokken;
 • Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht;
 • Je bent flexibel en past met je open houding goed binnen ons team;
 • Je bent niet snel van slag;

Competenties

 • Goed ontwikkelde communicatieve eigenschappen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Een team player, maar ook in staat om zelfstandig en pro actief taken op te pakken;
 • Klantgericht;
 • Integer;
 • Inlevingsvermogen en flexibel.

Aanbod

Wij bieden je een plek binnen een jong en gedreven team. Waar sprake is van een informele werksfeer en gezelligheid, maar de kwaliteit en klantgerichtheid niet uit het oog verloren wordt. Wij bieden je een leuke en afwisselende functie aan, waarbij eigen verantwoordelijkheid en vrijheid van handelen hoog in het vaandel staan. Daarnaast groeit ons kantoor en zijn er op termijn eventueel doorgroeimogelijkheden.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Vakantiegeld – pensioenopbouw

Soort dienstverband:
Fulltime – Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract – startdatum in overleg

Meteen solliciteren!?

Ben jij de assistent bewindvoerder in hart en nieren naar wie wij op zoek zijn? Herken jij je in het bovenstaande profiel? En zie jij je al helemaal aan het bureau op ons kantoor in Veenendaal plaatsnemen? Stuur ons dan een korte motivatiebrief en jouw cv t.a.v. Anke Steinmann toe.

Soort dienstverband: Fulltime
Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd