Bewindvoerder (32-40 uur per week)

Wett & Roobe Bewindvoering is een jong, groeiend en klantgericht bewindvoerderskantoor in Rhenen. Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren bewindvoerder die ons team komt versterken. Dit voor 32 tot 40 uur per week. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Bewindvoerder bij Wett & Roobe; word jij onze nieuwe aanwinst?

Wett & Roobe Bewindvoering heeft oog en oor voor het belang van de cliënt; klantgerichtheid hebben we erg hoog in het vaandel. Dat uit zich niet alleen in het persoonlijke contact tijdens onze ruime openingstijden. Ook de transparante werkwijze van onze integere, deskundige en enthousiaste bewindvoerders en assistent-bewindvoerders is daar het bewijs van.

Binnen de functie van bewindvoerder ben je verantwoordelijk voor jouw eigen klantenbestand. Je neemt zelfstandig intakes af en verricht onder meer financiële, juridische, fiscale en administratieve werkzaamheden. Daarnaast communiceer je met instanties als rechtbanken, schuldeisers, gemeenten en zorgverleners. En je staat in nauw contact met de cliënten in jouw portefeuille. Je doet dit alles met de nodige accuratesse. Vanwege jouw daadkracht en vermogen om rustig te blijven, kun je iedere situatie oplossen.

De functie-eisen

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond (SJD, Rechten (hbo) , MWD (hbo) of MER (hbo) bijvoorbeeld).
 • Passende MBO opleiding + minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring
 • Je bent minimaal 1 jaar werkzaam in deze functie, maar hebt idealiter 2 tot 3 jaar ervaring als bewindvoerder op je naam staan.
 • Je bent betrokken, stressbestendig en niet snel van slag.
 • Je werkt daadkrachtig, nauwkeurig en resultaatgericht.
 • Je bent flexibel en hebt – net als de rest van ons team – een prettige, open houding.
 • Je beschikt over het B-rijbewijs en een eigen auto.

Belangrijke competenties

We zijn op zoek naar iemand met:

 • uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift);
 • voldoende computervaardigheden;
 • een teamspelermentaliteit, maar ook het vermogen om zelfstandig en proactief taken op te pakken;
 • een klantgerichte houding;
 • inlevingsvermogen;
 • een flexibele houding.

Dit bieden wij jou

Als bewindvoerder bij Wett & Roobe ben je onderdeel van een jong en gedreven team. Er is sprake van een informele werksfeer, maar de kwaliteit van ons werk en onze klantgerichtheid verliezen wij daarbij nooit uit het oog. De interessante en afwisselende functie van bewindvoerder brengt eigen verantwoordelijkheden met zich mee, en bijbehorende vrijheden qua handelen. En ook niet geheel onbelangrijk: je hoeft je lunch niet zelf te regelen. Daar wordt voor gezorgd. Service van de zaak.

Onze bewindvoerders werken altijd vanuit kantoor. Aangezien de functie tot de vitale beroepen behoort, is dit ook in tijden van corona het geval. We houden ons uiteraard aan alle richtlijnen wat betreft hygiëne en afstand. Zo kunnen we gegarandeerd veilig ons werk doen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Vakantiegeld – pensioenopbouw

Soort dienstverband:
Fulltime – Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract – startdatum in overleg

Meteen solliciteren!?

Ben jij de bewindvoerder in hart en nieren naar wie wij op zoek zijn? Herken jij je in het bovenstaande profiel? En zie jij je al helemaal aan het bureau op ons kantoor in Veenendaal plaatsnemen? Stuur ons dan een korte motivatiebrief en jouw cv t.a.v. Anke Steinmann toe.

Soort dienstverband: Fulltime
Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd